Mycker roligt ^^

Sluta skolan klockan typ 11.45 idag, najsnajs :) Jag, lala och po åkte hem till lala och gjorde äppelpankaka, det var gott. Sen flummade vi. Po sminkade mig och jag fick inte kolla mig i spegeln förns det var klart. Sen gick vi ner på stan, det var roligt, vi gick in på Åhlens och kolla ( och testa ) smink. Make up store har jättecoola lösögonfransar. Sen kolla vi skor. Sen var lala tvungen att gå :( Jag och po gick in och kolla på lagerhouse, sen köpte po kaffelattevanilla på waynes coffe, jag fick smaka det var gott. Sen gick vi vidare till T-centralen och skulle hitta upphittade saker-grejen. Vi fick adress "dit" och gick dit. En tant var före oss och sökte en påse med klädder i som hon tappat för två veckor sen. Tanten som leta efter påsen tog typ en kvart på sig ! Hur lång tid kan det ta att leta en påse ?! När det äntligen var min tur fanns det jag sökte ändå inte :(
Lite bilder från idag x)

 Po ( till vänster ) och jag (till höger ). Visst är ni fina ? x)

 Jag ! Egobild x)

 I <3 ankor. Är inte dom gättesöta ? ( Riktiga ankor ! Inte anna ankor och liknande ).


Ha det bra !


yesterday

Igår var det innebandyträning, mycket intressant... Jag är ganska klumpig av mig nu förtiden och glömmer saker. Glömde min innebandyklubba på tunnelbanan...klumpigt va ?
Så mycker mer om igår är det inte.

God morgon

God morgon !
Just nu kollar jag tv4.se idol. Missa utrösningen igår, jag var så hilma trött *_* Jag börjar skolan om typ 45 min. Så mycket mer nu på morgonen är det inte.
Have a nice day !

just nu

Jag har haft träning nyss. Typ massor har slutat och jag kan fatta varför. Fast jag bryr mig inte så mycker om vad som sas, för jag tycker det är en självklarhet att innebandyn kommer i förstahand ! Och så är jag inte så duktig på fotboll heller. Så nu är det bara jag, Disa och Saga som går kvar på fotbollen från innebandylaget. Fast jag tror Saga kommer sluta ganska snart. Det är verkligen synd att Jossi sluta, hon är verkligen BÄST. Hon är målvakt och mittfällt och jätteduktig. Dom andra är förstås också jätteduktiga :) Vi kör fys och kondition på träningarna, det är jobbigt.
Ha det gott igelkott ( tolka det som ni vill ) !
Kram ! :)


Inte så mycket

Jag har tränning om typ en timma. Jag var med Po och åt pipersglass, det var gott ^____^ Hälsa på gamla skolan. 3:orna ( som nu är 5:or ) ska börja i vår skola nästa år ! Kan inte fatta, jag tycker tiden går jättefort nuförtiden. Nån annan som tycker det ?  
Ha det bra !

Sunday

I'm sitting here in
a borging room
I'ts just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time, I got
nothing to do
I'm hanging around, I'm
waiting for
you
But nothing ever happens
and I wonder

Idag var det innebandy match ute i Hallonbergen( vid Risne, sundbyberg ) Klockan 8.00 skulle vi vara där. 5-1 till oss...
Efter det har jag typ tagit det lugnt. Såg nån Tina Turner på tv igår ? Hon är cool 8D Man kan inte tro att hon ät över 60 år !
Ha det bra !

P.S. Det regnar inte ;) D.S


Walt Disney

Imorse var det fotbolls match, 0-0. Det var en dålig domare som hejade på järfälla ( dom vi mötte ).  Sen köpte jag lite godis och hyrde jag Pirates of Caribbean, the worlds end. Detta var andra gången jag såg den filmen, fortfarande lika bra :D Sen när filmen var slut råkade vara Bumbibjörnarna på Disneydags x)
Ha en bra ! Kram !

Hallåj

Hej !
Jag har hinnit med jättemycket idag *stolt*
Först skola till typ 11.30 sen åt vi i skolan, sen spelade vi pingis till 12.40 sen gick vi ( jag,lala och po ) till vår korridor och åt cheerios, som blev över från igår. Cheerrios är gott !! Vi prata och åt till 13.30 sen följde jag med hem till po :) men lala var tvungen att gå :( Jag var med po till typ 14.20 sen var jag tvungen att dra. Jag skulle hinna till biblioteket innan det stängde. Från fredhäll till odenplan och sen till fridhemsplan på 20 minuter, det är väl bra gjort ???? x) Träffa Filippa på fridhemsplan, vi köpte godis och satte oss på en solig plats i kronis. Och nu gör jag ingenting, ska äta snart.
Marabou har kommit med nya smaker, dom verkar fakriskt goda. Jag tycker om att testa nya smaker ( typ glass
och godis ). Jag gick till medborgarplatsen eller södermalmstorg som det tydligen hette och tog 3:ans buss vidare till Eriksdalshallen.

Ha det bra ! Kram !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0