HEii

Sista inlägget för ikväll. Har borstat tänderna och kommer antagligen att se klart filmen och sen se nasses stora film. Nasses stora film är rätt sorglig vad jag kan minnas, såg den typ i tvåan eller nåt :P So-prov på onsdag...tydligen.
Ha det bra ! :)

Scooby-doo

Sitter och ser en scooby-doo, haha^^ Har på att locka håret också.

Mina lockar syns inte så bra ajja, jag gjorde det inte för att få något resultat uten för skojs skull ^^
Ha det bra, en en gång ! :)

Right now

Hej igen ! Nu sitter jag framför datorn, fast ska nog snart förflytta mig till tv. Som ni ser dricker jag nåt, gissa vad ?
Visst är jag insocial fast vad annat kan man göra själv en lördagkväll ?

Somewhere Over the Rainbow - Israel Kamakawiwo'ole

Udda text O.o Mjaa, inte direkt den är bara STOR. Jag kopiera den, lyssnar på den låten iallafall, den är bra. Vad tycker ni ?
Ha det bra ! :)

Ignorera

Hej! jag borde egentligen inte skriva når inlägg när jag inte har nåt att skriva om, tror jag ska ta och göra lite varm choklad åt mig eller nåt :P
Ha en bra kväll ! :)

Yesterday all my troubles seemed so far away

Såg en film i skola igår också. Den handlade om diskriminering. Dom gjorde ett test på 3:e klassare. Det är ju stört ! Alltså, det är ju enkelt att säga när man tittar på att det är väl inte så farligt, fast hallå, vänta bara tills du själv utsätts för det. Det är enkelt att säga, vi samlar ihop massor och har roligt, haha, synd det går inte du får inte vara med oss, bara för att du inte är som oss. Vi som kolla på filmen visste ju att det bara var ett test fast det gjorde inte eleverna för slutet av dagen. Sånt där är ju stört, läraren trodde ju att när dom ( alla ) vände på allt, så dom som hade blivit diskriminerade förut skulle vara snällare när dom fick det överlägset bättre. Fast seriöst hur skulle hon ha tänkt sig det ? Det är klart att dom vill att dom som nu blev diskriminerade skulle ha det lika dåligt som dom hade.

OBS ! För att det ska bli lättare att se vilken grupp som är vilken stryker jag under ”dom” som först blev diskriminera.

Jag klev upp ur sängen halv ett. Jag käka frukost åtta somna om vid tio, haha ^^

Ha det bra !:)


TGIF

Hej !

Har tränat hela veckan^^ Fredag idag, var ute i västertorp, haha, det blev såå fail förra gången xD Hihi, hitta rätt den här gången iallafall, jag ver där typ i en timme. Den åkte jag tillbaka till skolan igen. Jag kan se det possitivt, jag har iallafall pengarna i behåll. En fredagkväll vad ska man göra då ? Nåt förslag ?

Justdet, det snöar igen, det är skönt, snö = kul/fint/härligt/vitt Slask = tråkigt, slaskigt, dåligt. Hatar istappar !!!! >.< Det är små/mellan/stora äkiga,spetsiga saker som kan ta livet av folk. Usch !

Snö ute, mörkt ute, gatulyktor ute, sällskap, det är najs.

Ha det bra ! :)


4 u girls!

Till er tjejer -  Ni är grymt duktiga, ni deppar inte om det går dåligt

utan kämpar vidare för att det ska bli bättre.

Jag är grymt stolt över er tjejer !


Heii

Hej!

jag hoppas det här blir en bra dag. Nej, jafg ska inte hoppas jag ska göra det här till en bra dag. Match mot killarna, yay ! Svenska, ha, vi har bildläxa att tänka ut en scen ur en berättelse som vi inte ens har skrivit, det är tills måndag. Nå mer ? Faila på SM, ajja vad annat kunde jag vänta mig ?

Ha det bra ! :)


Then I'm still feel alright

Så vad har vi gjort idag ? Nja inte så, kommer få massor av läxor, för imorrn. Har träning ikväll, Yaya har ingen träning imorrn annars skulle det bli lite snävt om tid, ska endå för då slipper jag det imorrn. Usch har läxa i bild >.< Vi ska tänka ut en hur en scen, i en berätellse vi inte ens har börjar skrivit på, som vi sen ska tänka hur den ska se ut. Det kommer nog bli kul imorrn.

Jag är jävligt taggad tills imorrn !!!! Taggad till 1000 !!! Mina ytterst speciella klasskompisar kommer få se mig imorrn. Tyck jag är konstig som går till skola på sovmorgon, fast jag vill seriöst inte få jättemycket läxor, så aa, tyck vad du vill iallafall.

Väldigt bra träning idag tycker jag. Välkommen hem Saga ! :D

Ha det bra ! :)


Don't think I don't care

Hej!

Vad har hänt idag ? Jag har bränt upp 140 kr. Rätt sjukt O.o Jag köpte en almanacka och en foundation på rea. Foundationen kosta 39 :- Det var rea... Almanackan ( liten ) kosta 89 :- Köpte fika för 17:- Ångra att jag köpte det sista ätbara, fast det var gott. Haha, mitt busskort funka inte så jag fick gå, fast det var rätt skönt, fast kallt. Jag var på fridhemsplan i 3,5 timmar, rätt sjukt faktiskt, jag är rätt duktig på att ödsla tid ^^ Hade match ikväll, fotboll utomhus ! Det var svinkallt och kul. Vi förlora, det var lite synd, fast spelar egentligen ingen större roll.

DM på onsdag, det ska bli kul tror jag. Synd bara att laget inte är toppat, det skulle bli superbra då. Fas jag tror endå vi kommer faila fast jag hoppas inte vi gör det. Jag ska göra mitt bästa och jag vet att iallafall en nyhemkommen person och lagkaptenen själv kommer göra sitt bästa, justdet en viss rightare höll jag på att glömma ;) Resten av laget har väl deppat ihop för torsdags, fast seröst jag bryr mig inte om ni förstör för er själva, fast ni förstör för alla andra i laget. Ni är för deppiga för att orka tagga till till på torsdag, det är fan dålig stil. Vi har fått en match fixad för oss på torsdag, samma match som skulle spelats i torsdags. Ni längta massa till den matchen, ska det inte bli lika kul att spela den bara för att den är på ett annat datum ?


Strange

Hej!

Sitter och deppar. H-a , ska försöka bli gladare. Fan, jag längta så jälva mycket till den där matchen, det skulle bli så himla kul. Okej, det finns no reason att deppa för det blir endå inte av. Så om jag fortsätter kommer jag bara förstöra kvällen för mig själv, och det vill jag nog inte. Det här förstör kvällen ju, vad ska jag göra hemma ? Grejjen med tisdagar och torsdagar är ju träning, vad ska jag annars göra ? Så nu ska jag inte förstöra kvällen för mig själv ( vilket alla andra av mina lagkamrater kommer göra ). Synd för dom, att dom inte fattar att det inte tjänar något till att vara sur, för hur sur/arga/besvikna dom än är kommer det endå inte bli något.

” Haha killar på torsdag smäller det ! ”

Vi ska ju iallafafll ha match mot dom nästa vecka, då är det ju DM. Bele Barkarby here we come ! Det är på en onsdag, längsta dagen, fast jag kommer få massa frånvaro.

Tack sally för dom lyckade browniesarna :) Stort tack till sally alltså, för hjälpen av browniesarna !

Ska läsa nu eller nåt tror jag. Vad annat kan man hitta på ? :P

Ha det bra ! :)


Brownie

Haha, browniesarna blev yckade, tack Sally ! :) <3
Längta jättemycket till idag, fast nu är det inte lika kul längre...

Music, the best drug ever

Hej !
Vet att uppdateringen är dålig, fast alltså, jag tycker det är bättre att ha intresanta saker a.... osv. Just nu sitter jag i typ "garderob-hörnan". Det är rätt najs faktiskt ^^ Jag och sally bakade till klassen idag. Det blev fail :P Lala kommer bli jättebesviken :( Ajja dom får väl nöja sig med att jag har bakat iallafall. Jag tror säkert att julia u's bakverk blir bra iallafall. Jag är en dålig människa och skyller på att det är fel i receptet. Bilden är lixom en stor och rätt tjock brownie ( den ser mycket god ut ). Vad tror ni kakan blev ? Raka motsatsen, fast god tror jag iallafall den blev^^
Längtar till tosdag, det ska bli überkul :D Ouj, det är ju torsdag imorrn !!! :D Shit, vad dålig koll man har nu för tiden. Det ska bli überkul imorrn hursomhelst.
Knarka musik är najs. Hehe, det är typ nu i dom här åren vi fattar hur mycket som har hänt, hur mycket bra saker som hänt. Memorys, that will never be gone <3 Haha, visst det rätt mycket dåliga minnen också x( Fast, det har hänt och det kommer man aldrig kunna ändra på, så,  ha med dig dina bra och dåliga minnen för att bygga en bra framtid också ^^
Det var bara vi då, ingen brydde sig om vad dom andra hade, ingen brydde sig om hur man såg ut, det enda vi brydde oss om då, var att vi var glada och hade det kul x)

Ha det bra ! :)

Har tråkigt, själv då ?

Heeej !
Ska antagligen äta lunch snart och klockan är typ 3. Haha, ijuförsig käka jag frukost typ 11 så aa. Elva tsss....sen för att vara jag, fast det förstås jag läste til halv fyra igår *_* Rätt sjukt att jag orka *stolt över mig själv* :P Usch, måste fixa mer plats på skrivbordet, vilket gör att jag måste flytta massa böcker så dom onödiga sakerba jagf har på skrivbordet för plats i bokhyllan, mycket smart lösning. NO-prov i tisdags eller onsdags föresten, jag tror det gick rätt så bra, hoppas det gick bra för dom flesta andra i klassen ^^ Jahapp skoldag imorrn, projekt. Det kan nog bli ganska kul. Längtar till torsdag, det ska bli så jävla kul :O :D xD x)
Ha det bra ! :)

Why, why are I'm happy ?

Första onsdagen på vårterminen 2010 OMG :O Hehe, har syslöjd, det ska faktiskt bli kul. Hatar träslöjd ! ( lessdn alla som gillar det, det är bara min åsikt, så det är bara att respektera ). Knarkar musik 8) Spamlyssnar på en låt, och kommer nog fortsätta med det, väldigt länge <3 Jag borde fördriva tiden med att läsa istället, göre i kväll istället. Jag mår fan bra, det mesta är bra just nu. Jag är ju en konstig människa, en sak kan göra mig glad jättelänge, det kan vara allt från samtal till något (o)betydligt som har hänt (för mig är det inte obetydligt). Sen kommer jag att tänka på något dålig som har hänt och blir jättesur :P
Ha en bra kväll och morgondag !

Sitting here on my boring room, just another sunday afternon

Haha, sally, alla vet att det var du som komenterade. "foppa" och jag var ju jätteseriösa. Jag hade bara skrivit vad vi hade sagt och hon ändrade namnen lite. Seriöst var glad över att han ställde upp ! Det här blev iallafall ett rätt lyckat luciatåg :O Jag menar, jag ville iallafall ha ett lyckat luciatåg. Eller ville du va lucia så kunde ju sagt till, vi gick ju faktiskt två tåg :O Ajja, nu har jag nog varit tillräckligt elak...
Så hade innebandymatch idag, sluta 11-2, det var bra siffror tycker jag. Jag har inte gjort så mycket annat intressent idag. Ärligt alltså, så känner jag inte för att skriva så mycket mer. Det  känns fan som om vt-10 kommer likna vt-09. Ajja, ni vet hur jag är, det kommer nog bli bra...^^..Hehe...Neh jag gör som jag känner för. Ska försöka vara mer social. Såå nog om det.
Have so fun !  

Elias som stjärngosse x]

Hej !
Hoho kl är två. Hihi vad gör vi ? Filippa goes tirerd ? :O Ok, det här kommer bli ett rätt flummigt inlägg. Filippa vill se Elias som stjärngosse x) Såå vad mer händer ? Frågor, frågor, frågor hihi. Filippa sov 4 timmar i natt och vill dricka vatten. Meia tycker det är fett najs att tänka sig Elias som stjärngosse XD Vi är seriösa ( på riktigt ) det är fett najs.
Sweet dreams !

Filippa gästbloggar!

Hej allihopa! ;)
Nu har vi äntligen tagit oss hem, har precis köpt "lite" godis till kvällen.
Min första dag i skolan var okej, började dock 8 vilket inte var det bästa eftersom jag har sovit ungefär 5 timmar? Jaja whatever...

Jag bloggar på: www.fameofme.blogg.se  ;)


Bye!

Allt och inget

Japp, vi åkte urrr cupen. Di varrr mitt fel :( Jah ärrr liite klumpig, naje, väldigt klumpig. Så nu kommerrr jag nog skrrriva det som fallerrr mi in. Trrröståt två bullar :( Di ärr nog inte så brrra att trrröstäta :O
Lyssnarrr på rrradio nu, vet nån nån brrra kanal ? Just nu lyssnarrr jag på the voice. Jag skulle kunna görrra askarrr ! :D Näh, orrrkarrr inte ( jag vet, jag ärrr lat ). Jo, jag kom på en till sak jag görrr, förrrsökerrr tänka ut hurrr man använderrr plexgear fotopapperrr. Nån som vet ?
Okej, det blev lite jobbigt med att skrrriva r+2r varje gång ett r skrrriva, så jag slutarrr skrrriva +2r. Så nu går det nog enklare. Justde, jag måste komma ihåg om jag nån gång byter lösenord på ipoden igen måste jag skriva upp nånstans vad det är för kod x(

Ha det bra ! :)

2009

Hej, typ alla har skrivit bra och dåliga saker som har hänt under 2009, så jag följer strömmen.

Dåligt :
* Micheal Jacksons död ( alla måste dö nån gång, fast det här kom nog rätt så olägligt ) Första gången ni fick reda på att Micheal vad död, trodde ni seriöst på det eller att nån bara drev ?
* Tappat turörhänget ( sörjar faktiskt inte sååå mycket :P faast det är endå lite 
synd :( )

Japp, det är väl det dåliga som hänt ( det kan hända att jag lägger till om jag skulle komma på något mer ).

Bra saker som hänt under 2009 :
* Var på terassen på nyår =)
* Haft snöbollskrig, det är kul :D
* Vt-09 fan vad bra vi hade det då :)
* Örebro-cupen 2009

Det finns säkert mycket mer som har varit bra ! :)

Förhoppningar om 2010 :
* Vara med i Gothia-cup 2010
* Vara med i Örebro-cupen 2010
* Få allt godkänt i omdömet

Ja, det var väl allt ?

Ha det bra ! :)



2010

Gott nytt år !!!
Dagens fråga: Gissa vilka jag såg sist år 2009 och först år 2010 ? :D
Vad ska jag ha för nyårs löfte ? Okej, jag tror närmare bestämmt att jag underviker att ha något sånt, för jag bryter fördetmesta löften. Jag vet, jag är dålig. Mitt nyårslöfte är att bli bättre kompis och tänka mer på andra :) Fast, det kommer nog inte funka så bra. Ajja, jag ska verkligen försöka med det iallafall. Okej, nu låter jag som typ värsta superelak som struntar totalt i sina kompisar, så hemsk är jag nog inte x( Snön är kvar !!! <3


Ha ett bra år 2010 !!

RSS 2.0